Certificat energetic Brasov

Certificat energetic Brasov

Desi poate nu ati auzit de acest document, trebuie sa stiti in primul rand ca un certificat energetic Brasov are caracter informativ. Este necesar in cazul in care doriti sa realizati o tranzactie imobiliara, adica sa vindeti sau sa inchiriati. Legea 159/2013 impune obligativitatea certificatului energetic pentru a nu exista posibilitatea de anulare a tranzactiilor efectuate.

Cum ne ajuta eliberarea unui certificat energetic Brasov?

certificat energetic BrasovPutem beneficia de avantaje importante daca decidem sa scoatem un certificat energetic Brasov. In primul rand ne poate creste valoare imobilului daca acesta prezinta o dovada ca beneficiaza de o clasa energetica mai mare. In consecinta, veti putea vinde sau inchiria imobilul pentru o suma substantial mai ridicata. Imobilele cu clasa energetica mai mica sunt mai dificil de tranzactionat.

Un alt avantaj ar putea fi constituit din faptul ca avand certificatul energetic al imobilului puteti reduce consumul unde este necesar. Prinaceste reduceri puteti contribui la protejarea mediului inconjurator.

Ce criterii sunt trecute pe un astfel de certificat energetic Brasov?

In partea de inceput sunt completate date despre analiza termica si energetica a locuintei si instalatii aferente. Urmeaza apoi descrierea cladirii supusa evaluarii in care sunt trecute date despre amplasare, numar de etaje, instalatii intrioare. Avand aceste date veti putea reduce consumul si astfel veti avea cheltuieli mai mici.

 

Companie: Certificat Energetic Brasov

Domeniu de activitate: Certificari

Web Site: Afiseaza web site http://certificatenergeticbrasov.com

You may also like

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Close