Friday , June 21 2024

Dotarile hotelului pentru organizarea de evenimente corporate Brasov

Organizarea de evenimente corporate Brasov

Nu trebuie sa mai cautati un loc pentru organizarea de evenimente corporate Brasov. Hotelul este alegerea corecta pentru compania dvs. Persoanele care se ocupa de eveniment, sunt specialisti in acest domeniu. Cel mai bine este sa va incredintati grijile si stresul legate de planificare in mana acestora.

Cumpararea unui pachet corporate include sala de conferinta, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, coffee break, masa de pranz, parcare, wi-fi. De asemenea, se ofera si tarife avantajoase pentru cazarea grupurilor.

Pentru a putea avea o idee despre sala potrivita in functie de numarului de participanti la evenimentului dvs le vom descrie.

Capacitatea si dotarile hotelului pentru organizarea de evenimente corporate in Brasov

evenimente corporate BrasovIn functie de amenajarea fiecarei sali, numarul de locuri se modifica. Vom specifica aceste numere in urmatoarea ordine a amenajarilor: teatru, classroom, U-Shape si boardroom. Sala Topaz gazduieste participanti dupa cum urmeaza: 50, 24, 18 si 25. Sala Aquamarine are urmatoarea capacitate: 50, 30, 20 si 30. Sapphire, a treia sala modulara, se poate organiza astfel: 50, 24, 18 si 25. Unite, cele trei sali creeaza un spatiu ce poate primi 170 de persoane in aranjament teatru.

Sala Executive Boardroom este amenajata special pentru reuniuni mai restranse, de maxim 20 de participanti. Mobilierul are un design aparte, oferind un birou oval cu 20 de scaune de piele. Nu se poate amenaja in format teatru, classroom sau u-shape.

Fiecare dintre aceste sali au dotari de echipamente profesionale ce pot fi utilizate cu usurinta. Sunt prezente videoproiector, sistem de sonorizare, ecran, flipchart si consumabile, internet wireless, laptopuri/computere si echipament de traducere simultana. Pot fi folosite atat lumina naturala, cat si cea artificiala.

Servicii de inalta calitate si tarife avantajoase

In caz de nevoie, echipa organizatoare poate oferi asistenta in orice moment al desfasurarii evenimentului corporate.

Cele mai avantajoase pachete si preturi le gasiti in oferta. Serviciile oferite de catre acestia pentru evenimente corporate Brasov sunt de cea mai inalta calitate.

 

Citeste si...

Piatra Craiului Trips

Piatra Craiului Trips

Several Piatra Craiului Trips are available this summer. Which one will you choose? For mountain …

Complex Turistic Rasnov

Complex Turistic Rasnov

De ce merita sa plecati in concediu intr-un complex turistic Rasnov? Daca se apropie in …

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Servicii si facilitati de Cazare Rasnov Turistii vor petrece un sejur exceptional utilizand cele mai …

Leave a Reply