Tuesday , March 2 2021

George Catean candidat la senat

George Catean candidat la senat

George Catean candidat la senat este unul dintre membrii USR PLUS care a incercat sa obtina o pozitie in Senatul Romaniei. Desi nu a reusit acest lucru, tanarul fermier isi va pune amprenta pe politica agricola a tarii. Acesta a reusit sa obtina pozitia de secretar de stat, de aceea va avea un cuvant important de zis din acest punct de vedere. Acest si-ar propus mai multe lucruri atunci cand a candidat pentru aceasta functie. El si-a dorit sa imbunatateasca semnificativ viata la sat.

Dezvoltare Rurala

George Catean candidat la senatGeorge Catean candidat la Senat, a reusit totusi sa ajunga in Ministerul Agriculturii si sa fie o persoana importanta in cadrul Ministerului. El s-a nascut si a crescut la sat. Acesta a fost si motivul pentru care a dorit aceasta functie in senat. Acesta este de parere ca satul din Romania ar trebui sa se dezvolte la fel ca cele din Europa. Satele trebuie sa fie o solutie sustenabila, dar si sa aiba o fundatie solida. Acestea trebuie sa aiba un rol important pentru comunitate.

Desi noul exercitiu financria care urmeaza incepand cu acest an aduce multe provocari, acesta este pregatit. El se va bucua de numeroasele oportunitati pe care le va pune la dispozitie functia obtinuta. Va reusi in acest fel sa contribuie la dezvoltarea mediului rural. Aceasta este dorinta sa pe viitor si are sanse foarte mari de a-si indeplini aceasta dorinta pe care si-a propus-o. El este convins de faptul ca pe viitor mediul rural din Romania se va dezvolta semnificativ.

George Catean candidat la senat

In ultimii ani mediul rural a inceput sa fie unul pe placul oricui. Acesta a inceput sa se dezvolte si va continua aceasta dezvoltare cel mai sigur si pe viitor. Viata la sat s-a imbunatatit semnificativ, de aceea un numar din ce in ce mai mare de persoane sunt interesate de aceasta. Ele doresc asadar sa se bucure de toate avantajele pe care viata la sat le ofera. Atunci cand locuiesti la sat, esti inconjurat de natura. In acest fel te bucuri foarte mult de aceasta viata.

Citeste si...

Formatie Nunta

Formatie Nunta

Formatie Nunta O Formatie Nunta cat mai bine aleasa va poate transforma definitiv evenimentul. Aceasta …

Trupa cover

Trupa cover

Trupa cover Alegand o Trupa Cover buna, veti avea parte de un eveniment cu adevarat …

Folie Stretch

Folie Stretch

Folie Stretch Alegeti mereu o Folie Stretch de calitate. Ea va fi indica pentru voi …