Friday , June 21 2024

Nastere naturala acasa

Nastere naturala acasa

Noua luni de vise, sentimente contradictorii, pofte  nestapanite si frica pentru viitor dar mai ales pentru apogeul perioadei de sarcina, nasterea. Miracolul vietii intr-adevar, dar unul ce promite a aduce momente sfasietoare in timpul travaliului. Inainte de a aseza fiintele fragile si atat de iubite in bratele mamelor. Daca lipsa intimitatii din salonul de spital si cadrele medicale nevoite sa isi imparta timpul mai multor pacienti sunt descurajante pentru tine. O nastere naturala acasa poate face experienta mai usoara.

De ce sa alegi nasterea acasa?

Travaliul difera de la femeie la femeie si chiar de la sarcina la sarcina, insa durerea este  o constanta. Pragul durerii se schimba bazat pe experientele tale. Factorii genetici si abilitatea personala de a face fata unui altfel de stress la care e supus corpul. Cu toate acestea, suportul din partea familiei, a prietenilor si a echipei de ingrijire. Acestea fac o adevarata diferenta in momentul in care durerea si anxietatea te coplesesc . O nastere naturala acasa iti ofera intimitatea propriei case. Ambientul familiar si posibilitatea de a-i avea alaturi pe cei dragi si intreaga atentie a cadrelor medicale concentrata pe ingrijirea ta si a micutului tau.

Nastere naturala acasa in siguranta

Nastere naturala acasaStudiile arata ca femeile fara probleme de sanatate si cu risc scazut de complicatii. Care apeleaza la cadre medicale profesioniste au parte de o nastere naturala acasa la fel de sigura precum cea din spital. Totodata studiile spun ca mamele care si-au planificat o nastere naturala acasa au trecut prin mai putine interventii chirurgicale. Cum ar fi epiziotomia sau cezariana, in comparatie cu femeile care si-au planificat nasterea in spital. De asemenea un aspect important este acela de a te asigura ca, la nevoie, ai la indemana posibilitatea de a ajunge la spital in 30 de minute.

Cu toate acestea, este greu de spus cu exactitate de ce ai nevoie pana cand nu traiesti experienta. Asa ca permite-ti sa iti schimbi planul de cate ori simti nevoia. Unele femei recomanda pentru gestionarea durerii un dus cald sau mersul prin camera. Mult mai confortabile si eficiente in propria casa. Respiratia ritmata alaturi de cadrul medical ales de tine si indrumarile acesteia in fiecare etapa a travaliului vor asigura o tranzitie mai usoara catre delivrenta. Fie ca alegi sa folosesti medicatie analgezica sau nu. Personalul experimentat va face din grija pentru tine si cel mic o prioritate asadar o nastere naturala acasa este demna de considerat.

 

Citeste si...

Cosmetice Online

Cosmetice Online

Unde gasesti Cosmetice Online? Vanzarea de Cosmetice Online se face cu respectarea stricta a dispozitiilor …

Produse Italia

Ce mai bune Produse Italia Diversitatea de Produse Italia ofera multiple posibilitati de alegere. La …

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti Aveti in vedere o gradinita Bucuresti cat mai potrivita pentru nevoile copilului vostru. …

Leave a Reply