Friday , June 21 2024

Hai la o pensiune Brasov pentru vacanta!

Hai la o pensiune Brasov pentru vacanta!

Vrei sa te deconectezi de stresul cotidian? Ai nevoie de o gura de aer proaspat? Daca ai senzatia ca ai ajuns la limita, cel mai bun lucru de facut este sa evadezi. Incepi sa cauti o pensiune Brasov, iti impachetezi lucrurile si fugi la munte.

Aici te asteapta tot ceea ce ai nevoie! Liniste, pace, aer curat si voie buna.

Cand te gandesti sa pleci la munte, cel mai probabil iti vine in minte orasul Brasov. Fiind intr-o continua crestere si dezvoltare, este o destinatie tot mai populara printre turisti. Te poti bucura de peisaje spectaculoase, sa respiri aerul curat al muntelui si sa acumulezi noi cunostinte.

Ce poti vizita in Brasov

Apartamente 2 Camere Constanta - pensiune BrasovObiective turistice sunt suficiente, la fel si serviciile de agrement. Orice alegi, nu ai sanse sa te plictisesti. Daca vrei sa vizitezi monumente istorice si culturale, ai Biserica Neagra, Piata Sfatului, Poarta Schei, Cetatuia, Bastioanele, Turnul alb/negru. Pe partea de agrement, se poate alege dintre gradina zoologica, lacul Noua, Aventura Park, Paradisul Acvatic sau centrul comercial Coresi. O urcare pe Varful Tampa dureaza in jur de 40 de minute pe jos, sau cateva minute cu telecabina.

Daca timpul este suficient, poti sa dai o fuga si pana la renumitul Castel Bran, sa descoperi misterul din jurul lui Dracula. In imprejurimi mai poti vizita Cetatea Rasnov, Castelul Peles, Rezervatia de ursi Zarnesti sau biserici fortificate sau Poiana Brasov.

Cazare la pensiune in Brasov

Pensiunea Casa Timar de 3* iti ofera atmosfera de armonie si confort pe care ai sperat sa o gasesti atunci cand ai fugit de acasa. Ai la dispozitie o gradina unde poti sa stai la soare sau sa iei masa. A fost amenajata si decorata cu simt artistic si gust, iar culorile alese nu te obosesc vizual.

Avand o pozitionare excelenta, faci o plimbare de 10 minute si deja te afli in centrul istoric al orasului. Te intorci in directia opusa, mergi 2 minute, si ai ajuns in statia de autobuz. Aceasta pensiune Brasov este cu siguranta o alegere buna.

Citeste si...

Piatra Craiului Trips

Piatra Craiului Trips

Several Piatra Craiului Trips are available this summer. Which one will you choose? For mountain …

Complex Turistic Rasnov

Complex Turistic Rasnov

De ce merita sa plecati in concediu intr-un complex turistic Rasnov? Daca se apropie in …

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Servicii si facilitati de Cazare Rasnov Turistii vor petrece un sejur exceptional utilizand cele mai …

Leave a Reply