Thursday , July 25 2024

Piatra Naturala Cluj

Piatra Naturala Cluj – Despre Andezit

Piatra Naturala Cluj andezit este o piatra naturala vulcanica. Are o granulatie foarte fina. Denumirea acesteia si anume andezit si-a luat numele din muntii Anzi. Acest tip de piatra prezinta o durabilitate si o rezistenta indelungata de-a lungul timpului. Mai mult de timp, rezistenta pietrei naturale andezit este mult mai mare decat a oricarui pavaj sau a oricarui placaj din ciment. Piatra naturala andezit prezinta si multiple caracteristici fizice.

Cele mai semnificative dintre acestea sunt: rezistenta la presiune, rezistenta la inghet, dar si rezistenta la uzura. Foarte multe tipuri de decoratiuni, atat interioare cat si exterioare pot fi fabricate din piatra naturala andezit.

Alege si tu Piatra Naturala Cluj

Piatra Naturala ClujCulorile si nuantele de care dispune Piatra Naturala Cluj andezit sunt printre cele mai diversificate. Clientii prefera cel mai des urmatoarele culori: gri inchis, marou ruginiu, precum si verde sau verde spre negru. Culoarea initiala a andezitului este culoarea bruna, violeta si poate fi si o culoare cenusie. Piatra naturala aleasa are dimensiuni si grosimi diferite. Se are in vedere locul de montare al acestui tip de piatra. Si cerintele clientilor prezinta o foarte mare relevanta.

Cel mai semnificativ avantaj al pietrei naturale din andezit il reprezinta rezistenta mare la trafic, precum si rezistenta la factorii atmosferici. Cea mai frecventa utilizare a acestui tip de piatra este la pavarea drumurilor si a gradinilor.

Piatra Naturala – Andezitul

Placile mari si placile mici de Piatra Naturala, avand aceleasi dimensiuni, sunt asezate in paleti. In tara noastra intalnim cel mai des piatra naturala andezit colorata cu diferite culori, cum ar fi gri, verde si maro. Aceasta este o piatra rustica. Grosimea acesteia variaza, de regula, intre unu si patru centimetri.

Cel mai des, piatra naturala andezit este utilizata pentru placaj. Cea mai buna alegere este o piatra tare si compacta. Rezista inclusiv si in cazul traficului intens de camioane, cand aceasta este pavata in sedii de firme. Si curtea caselor de vacante situate in zone muntoase cu o clima, in general, rece poate fi pavata cu piatra naturala andezit.

Citeste si...

Tocuri Fixe

Tocuri Fixe

De ce este nevoie de tocuri fixe pentru usi? Atunci cand vine vorba despre tocuri …

Termopane Brasov Preturi

Termopane Brasov Preturi

Totul despre termopane Brasov preturi Multi proprietari de locuinte cauta informatii despre termopane Brasov preturi, …

Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

Este indicat sa optez pentru geamuri termopan Brasov? Multi proprietari care se gandesc la renovarea …

Leave a Reply