Retinoscopie

Retinoscopie

Stiti ce este testul de Retinoscopie? Daca nu ati mai auzit acest termen, nu sunteti singurul. Desi este un procedeu de diagnoza oftalmologica foarte raspandita, foarte putina lume stie ce inseamna defapt. Daca ati mai fost la un consult oftalmologic, sigur ati avut contact si cu un retinoscop optic.

RetinoscopieAcest retinoscop este utilizat de un Specialist Oftalmologic Brasov pentru a observa lumina reflectata pe retina. Observarea reflexiei este extrem de importanta intr-un consult oftalmologic, doearece, astfel, se pot depista numeroase boli ale ochilor. Retinoscopia este raspandita deoarece poate diagnostica atat miopia, cat si hipermetropia, astigmatismul si multe alte boli.

Dar trebuie sa stiti ca majoritatea acestor boli nu pot fi vindecate in mod traditional. Exista din ce in ce mai multe tratatemente si proceduri ultra-moderne care pot oferi rezultate pozitive. Dar majoritatea oamenilor aleg corectarea vederea. Iar corectarea are loc cu ajutorul unei perechi de ochelari de vedere. Sau prin intermediul unei perechi de lentile de contact. Care au dioptriile ideale.

You may also like

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Close