Friday , June 21 2024

Tamplarie PVC si lemn pentru orice locuinta

Tamplarie PVC si lemn pentru orice locuinta

Dotarea cladirilor cu o tamplarie adecvata va ajuta la corectarea pierderilor de temperatura. Tamplaria din aluminiu are o foarte buna rezistenta la agresiunile mediului, ceea ce o face o alegere potrivita. Nici intretinerea nu este dificila, aceasta neavand nevoie de mult efort pentru a-si mentine aspectul. Pe langa aceste calitati, tamplaria din PVC are si un aspect deosebit, potrivindu-se cu orice tip de spatiu. Daca dispuneti de deschideri vitrate foarte mari, atunci se recomanda o foaie de geam de minim 6 mm.

Tamplarie PVC si lemn – caracteristici

Tamplaria realizata din PVC extrudat ofera o fiabilitate foarte buna. Aceasta garanteaza o izolatie termo-fonica superioara si o etanseitate excelenta. Nici costurile unei astfel de constructii nu sunt de ignorat, fiind foarte accesibile. Acest tip de tamplarie este intalnita cel mai des in cadrul ferestrelor de apartament. Tamplaria din PVC inchide ermetic geamul, ceea ce nu mai face posibila patrunderea aerului in interior. Aerul din exterior va intra in incapere doar prin deschiderea geamului, care este laterala sau verticala.

Ferestrele din lemn stratificat prezinta si ele numeroase avantaje. Inainte de a trece insa la ele, vom explica ce este lemnul stratificat. Acesta se obtine din diverse tipuri de lemn, precum stejar, molid, pin, etc. Se iau mai multe straturi de lemn si se suprapun, urmand apoi ca aceste straturi sa fie presate. Secretul unei tamplarii din lemn de calitate este ca lemnul utilizat sa fie bine uscat inainte.

Tamplarie din lemn – avantaje

Primul avantaj al tamplariei din lemn tine de estetica. Prin alegerea acesteia, aveti posibilitatea de a gasi culoarea potrivita pentru casa dumneavoastra. Deoarece lemnul este maleabil, permite modelarea lui in diverse forme. Nici culoarea nu reprezinta o problema, deoarece ea se poate gasi, indiferent de gusturile solicitantului.

Depasind aria esteticului, lemnul are si o durata de viata mai lunga. In conditii optime, tamplaria din lemn rezista pana la 10 ani. In cazul aparitiei de mici defecte, acestea se pot remedia local, cu usurinta.

 

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Ar trebui sa cumpere oamenii case modulare container? Alegerea unei case modulare container poate fi …

Poarta Brasov

Poarta Brasov

Avantajele oferite de Poarta Brasov din metal O Poarta Brasov din metal este una din …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Este important sa luati in calcul aceste termopane Brasov. Veti constata ca veti …

Leave a Reply