Wednesday , December 8 2021

Test Oftalmologic

Test Oftalmologic

Nu oricine intelege ce este un Test Oftalmologic. Cand aud de acest termen, multi se gandesc la aparaturile de optometrie si retinoscopie. Dar un astfel de test este extrem de simplu, si poate fi incercat chiar si acasa, pentru a va asigura ca aveti o vedere sanataoasa si clara.

Test OftalmologicIndiferent de testul ales, daca observati anomalii cum ar fi vedere neclara, incetosata sau altele, este bine sa va programati la un Optometrist Brasov. Acesta va sti ce altfel de analize sa efectueze pentru un diagnostic cat mai clar. Ca teste pe care le puteti incerca acasa va putem recomanda testul amsler sau testele de vedere la distanta sau la apropiere.

Testul Amsler este printre cele mai efective in diagnosticarea degenerescentei maculare. Acest test consta in testarea fiecarui ochi inm parte. Incepeti cu ochiul drept, acoperind ochiul stang. Cu ochiul care nu este acoperit, va trebui sa priviti o grila cu linii verticale si orizontale simetrice. Cunoscuta si sub denumirea de Grila Amsler.

Citeste si...

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Alege O Solutie De Calitate – Implant Dentar Brasov! Un Implant Dentar Brasov este indicat …

Dentist Brasov

Dentist Brasov

Esti In Cautarea Unui Dentist Brasov? Alege Dentistul Care Ti Se Potriveste! Alegeti un Dentist …

Kinetoterapie Brasov

Kinetoterapie Brasov

Kinetoterapie Brasov Este bine sa tineti cont de avantajele oferite de Kinetoterapie Brasov. Veti vedea …

Leave a Reply