Friday , June 21 2024

Tigla metalica Craiova

Tigla metalica Craiova

Gaseste solutia perfecta pentru acoperisul tau! Utilizeaza doar tigla metalica Craiova de cea mai inalta calitate. Compania Andaliza produce si comercializeaza tigla metalica de ideala pentru un acoperis rezistent si durabil.

Tigla metalica Craiova de la Andaliza

tigla metalica craiovaAndaliza pune la dispozitia clientilor cele mai rezistente si calitative produse avand 17 ani de cand au intrat pe aceasta piata. Au acumulat o vasta experienta in domeniu si in prezent se numara printre cele mai cautate companii de pe piata. De fiecare data cauta sa satisfaca nevoile si cerintele clientilor cat mai bine posibil.

Gama lor de produse consta in tigla metalica Craiova si accesorii, tabla cutata, vopsita si zincata. Sistemele complete pentru acoperisuri puse la dispozitie de catre Andaliza constau in tigla metalica, sistemul pluvial si accesoriile necesare. Furnizeaza aceste produse atat la nivel industrial cat si pentru case rezidentiale.

Calitate si durabilitate – tigla metalica din Craiova

Tigla metalica Craiova produsa de Andaliza este alcatuita din 4 straturi. Au la baza otel zincat la cald, acoperit cu un sistem special conceput pentru a proteja materialul impotriva coroziunii. Urmatoarele straturi sunt de pasivizare, strat primer si cel de vopsea. Astfel, aceste tigle au o rezistenta sporita impotriva tuturor intemperiilor sau a incendiilor.

Cu o intretinere adecvata, acoperisul realizat din tigla metalica poate avea o durata de viata cuprinsa intre 40 si 60 de ani.

 

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Ar trebui sa cumpere oamenii case modulare container? Alegerea unei case modulare container poate fi …

Poarta Brasov

Poarta Brasov

Avantajele oferite de Poarta Brasov din metal O Poarta Brasov din metal este una din …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Este important sa luati in calcul aceste termopane Brasov. Veti constata ca veti …

Leave a Reply