Wednesday , December 8 2021

Ablak Csere Debrecen

Ablak Csere Debrecen – Ablak beépités

Ablak Csere Debrecen – Sokan azért félnek bele vágni az ablak cserébe mert ne tudják hogyan zajlik a folyamat. Ezért a következökben eszt a folyamatot fogom körül irni.

A folyamat első fázisa a felmérés. Ilyenkor egy szakember kiljön a helyszinre, átméri a cserélendő ablakokat , majd a kliensel közösen megtervezik az optimális kialakitásukat.

A felmérést követi az árajánlat és, ha ez megfelel, akkor megkezdődik a gyártás, ez átlagban minimum 3 hét. Igazábol a megrendelés méretétöl, és a gyártó elfoglaltságátol függ. Vannak olyan formák amiknek az elkészitése hetekbe telhet.

Ablak Csere Debrecen

Ablak Csere DebrecenHa tul vagyunk a gyártáson, kezdőthet a beépités. Ablak Csere Debrecen – Előre egyesztetett időpontban, általában, a kiszálitással egyetemben, 2-3 fős csapatokban szoktak a szakemberek jönni. A folyamat a szárnyak leakasztásával kezdődik, majd dekupirral vagy szurófürészel, több helyen megvágják a tokot, igy nagyob az esélye hogy nagyobb falrongálás nélkül távolitják el.

Ha a régi ablakot sikerül eltávolitani akkor kezdődhet az uj szerkezetek beépitése

Ez az uvegek és a nyilók eltávolitásával kezdődik, eszt követi a rögzitési pontok előkészitése, igényszerint:

  • tokátfurással;
  • rögzitöfüllel.

A tokot az üresbe helyezik, vizmérték segitségével beálitják hogy horizontálisan és fügölegesen egyarán vizben legyen. Ha ez megvan, betoncsavarokkal rögzitik és a megmaradt szerelésihézakot habbal kitöltik. 20-25 perc kötésiidő után mehetnek visza a nyilók és az üvegek.

Van ugy hogy a folyamat itt véget ér, igazábol ez megrendeléstöl függ, most tegyük fel hogy párkányal redönyel lett kérve és folytassuk.

A párkányozást sok esetben nem lehet a beépitéssel egyszerre végrehajtani, mivel ez a folyamat függ a kávák kialakitásátol. Ha sok a kömüves javitás ( àltalában a gerébtokos ablakok, és az ujépitésu hàzak esetében) akkor megéri ezen munkálatok után elvégezni.

A redönyökre ugyanaz vonatkozik mint a párkányokra, de ha nem szükséges javitani az ablak külsejét akkor nyugodtan fel lehet szerelni. Ajánlot ujabb tipusu, kombi redöny használata, igy egy csapásra megkapjuk a szunyoghálót is.

Innen arra nincs más hátra mint hátradölni és élvazni az uj nyilászárók elönyeit.