Saturday , March 2 2024

Epilare Definitiva

Ce sa aleg dintre epilare cu ceara si epilare definitiva?

Stiati ca foarte multe femei aleg sa renunte la firele de par de pe diverse zone ale corpului folosind epilarea cu ceara, pentru ca nu cunosc multe informatii despre epilare definitiva?
Ei bine, in acest articol va prezentam cateva motive pentru care merita sa renuntati la aceasta procedura si sa optati pentru epilarea definitiva, care va ofera foarte multe avantaje.

De ce epilare definitiva si nu epilare cu ceara?

Se spune ca 99% dintre femeile care au ales epilarea cu ceara regreta acest lucru pentru ca durerea pe care au indurat-o in timpul procedurii a fost de nedescris. In schimb, doamnele si domnisoarele care au apelat deja la epilarea definitiva cu laser se felicita pentru decizia luata in conditiile in care tratamentul nu provoaca absolut nici o senzatie neplacuta si nu este dureros.

Epilare DefinitivaEpilarea cu ceara nu ofera rezultate pe termen lung, asa cum si-ar dori persoanele care urmeaza aceasta procedura. De ce sa alegi Epilare Definitiva Cu Laser Brasov? Conform mai multor statistici, dupa aproximativ 5 zile incep sa reapara firele de par. In ceea ce priveste epilarea definitiva, aceasta are rezultate pe termen indelungat odata ce tratamentul este finalizat. Chiar daca vor reaparea fire de par, vor trece in jur de 15 ani pana la acel moment.

Un alt motiv pentru a opta pentru epilarea definitiva in defavoarea epilarii cu ceara este acela ca pielea nu are de suferit in urma tratamentului. In schimb, dupa efectuarea epilarii cu ceara pielea este traumatizata in zona tratata, iar persoanele care au apelat la aceasta procedura sustin ca pana la 48 de ore, zona este iritata.

Cand pot incepe procedura?

Daca argumentele mentionate in randurile anterioare v-au convins si intentionati sa optati pentru epilare definitiva, puteti incepe oricand. Aceasta procedura poate fi efectuata si pe timpul sezonului rece, dar si pe timpul sezonului cald.

Este important insa de mentionat aici ca daca doriti sa va bucurati de beneficiile epilarii definitive pe timpul verii, trebuie ca dupa fiecare sedinta sa va feriti de soare timp de cateva zile.

Tinand insa cont ca procedura nu doare si nu va afecteaza in mod negativ, merita sa o alegeti pentru eliminarea firelor de par nedorite.

Citeste si...

Produse Italia

Ce mai bune Produse Italia Diversitatea de Produse Italia ofera multiple posibilitati de alegere. La …

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti Aveti in vedere o gradinita Bucuresti cat mai potrivita pentru nevoile copilului vostru. …

Televiziune Live

Televiziune Live

Televiziune live O Televiziune Live va fi mereu pe placul vostru. Este important sa va …