Friday , June 21 2024

Cazare Rasnov

Servicii si facilitati de Cazare Rasnov

Turistii vor petrece un sejur exceptional utilizand cele mai calitative servicii si facilitati de Cazare Rasnov. Primirea turistilor se va realiza de un personal foarte amabil. Acest personal este calificat. Participa, in mod regulat, la cursuri de pregatire profesionala continua. Toate conditiile in care se va realizare cazarea turistilor indeplinesc standarde de calitate superioara. Sederea la o pensiune sau la un hotel intr-o zona montana confera o atmosfera agreabila si minunata. Asteptarile initiale ale clientului in ceea ce priveste petrecerea unei vacante ideale vor fi cu mult depasite. Toate serviciile hoteliere sunt impecabile.

Cazare Rasnov

Cazare RasnovIn cadrul unitatilor de Cazare Rasnov receptia este deschisa non stop. Personalul angajat este mereu aproape si la dispozitia turistilor pentru a oferi sprijin in ceea ce priveste solicitarile acestuia. Toate cerintele si dorintele oaspetilor vor fi indeplinite cu o precizie si o calitate maxima. Aceste aspecte se realizeaza implicit cu ajutorul personalului zambitor si bine pregatit. Cunoasterea a cel putin doua limbi straine de circulatie internationala este obligatorie la angajarea personalului hotelier care relationeaza direct cu turistii.

Oaspetii pot fi de orice nationalitate. Unitatile montane de cazare din Rasnov ofera acces gratuit si la sauna, piscina si fitness. Exista sali de conferinte special amenajate pentru cei care doresc sa efectueze intalniri de afaceri.

Cazare Rasnov

In orice unitate de Cazare Rasnov exista anumite dotari standard, care, in general, se adapteaza cerintelor oricarui client. Camerele sunt foarte spatioase. Suprafata unei camere este de aproximativ douazecisicinci de metri patrati. Grupul sanitar existent in fiecare camera este dotat cu cabina de dus. In incinta fiecarei camere exista telefon care ofera atat acces intern cat si acces international. Minibarul este preferat de majoritatea turistilor. Televiziunea este prin cablu.

In plus, va asteptam la Restaurant Rasnov cu meniuri diversificate.

Televizoarele LCD sunt de ultima generatie. Accesul wifi la internet este nelimitat. In camera poate exista si o canapea extensibila. Si sistemul de climatizare si reglare individuala a temperaturii existent in camere este foarte important. Ambientul este extraordinar datorita gazdelor ospitaliere.

Citeste si...

Piatra Craiului Trips

Piatra Craiului Trips

Several Piatra Craiului Trips are available this summer. Which one will you choose? For mountain …

Complex Turistic Rasnov

Complex Turistic Rasnov

De ce merita sa plecati in concediu intr-un complex turistic Rasnov? Daca se apropie in …

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti Oricine poate locui intr-un penthouse Bucuresti. Veti constata ca o astfel de locuinta …

Leave a Reply