Friday , June 21 2024

Condus Preventiv

Conducere defensiva

Tineti mereu cont de normele de Conducere Defensiva. Avand aceste lucruri in vedere, va veti putea feri de accidente. Exista multe cauze ale aparitiei accidentelor. Printre aceste cauze se numara conducerea imprudenta, dar si viteza neadaptata conditiilor de drum. Neacordarea prioritatii si depasirea neregulamentara sunt alte cauze ale producerii accidentelor. Condusul defenisv va scadea sansele ca un accident sa aiba loc.

Masina voastra ar trebui examinata cu o foarte mare atentie. Verificati rotile, nivelul uleiului, dar si luminile. Aceste lucruri ar trebui sa fie in regula. Daca plecati din localitate, nu uitati sa mergeti putin cu masina. Va veti putea face astfel o parere cu privire la ea.

Conducere DefensivaConducere defensiva

Centura trebuie pusa mereu. Acest sfat este cel mai important dintre toate. Nu uitati sa va puneti centura. Fiecare pasager, chiar si cei din spate ar trebui sa-si puna centura. Un accident chiar si la o viteza mica ar putea avea urmari grave. Acesta este motivul pentru care ar fi indicat sa va puneti mereu centura si sa alegeti un curs de Conducere Defensiva de incredere. Nu uitati ca in trafic sa fiti cat mai vizibili. Aprindeti-va mereu luminile de intalnire. De asemenea, este foarte important sa va semnalizati mereu toate intentiile. Puteti semnaliza chiar si pietonilor intentiile voastre.

Conducere defensiva

Un alt lucru important este sa va concentrati exclusiv pe sofat. Nu ar trebui sa aveti o alta ocupatie atunci cand conduceti. Avand o alta ocupatie, riscul producerii unui accident va creste destul de mult. Un alt lucru important este sa fiti cat mai calmi. Nu raspundeti niciodata provocarilor altora. De asemenea, nu ar trebui sa incercati sa-i educati pe altii in trafic. Condusul nervos va duce de multe ori la ambuteiaje si la accidente.

Conducere Defensiva – Asigurati-va in oglinzi la maximum 10 secunde. Trebuie sa stiti mereu ceea ce se intampla in jurul vostru. Nu uitati sa reduceti viteza din intersectii. In aceste locuri, viteza nu trebuie sa depaseasca 40 km/h. Intre voi si cel din fata voastra ar trebui sa fie o distanta de minim 2 secunde. Un alt lucru important este sa folositi frana de motor atunci cand puteti. Tineti cont de aceste lucruri foarte importante.

Citeste si...

Servicii Transport Marfa Bacau

Servicii Transport Marfa Bacau

Cum sa procedez cand aleg servicii transport marfa Bacau? Alegerea celor mai bune servicii transport …

Pret Apartamente Brasov

Pret Apartamente Brasov

Ce trebuie sa stim despre pret apartamente Brasov? Majoritatea celor care cauta apartamente de vanzare …

Transport de marfa

Transport de marfa Bacau

Transport de marfa Bacau Transport de marfa constituie un element esențial al schimburilor comerciale, prin …

Leave a Reply