Friday , June 21 2024

Elevator 4 Coloane

Elevator 4 Coloane

Orice service auto sau vulcanizare depide de un elevator 4 coloane. Acesta usurand foarte multe din operatiuile necesare dedesubtul masinii. Desi exista mai multe tipuri de elevatoare auto, printrecare putem enumera: elevator cu 2 coloane sau foarfeca. Acesta isi indeplineste cu succes operatiunea de ridicare/coborare a autovehiculelor mari sau voluminoase.

Diferente intre tipurile de elevator 4 coloane

In momentul de fata pe piata locala se gasesc mai multe modele de elevator 4 coloane. Chiar daca principiul de functionare si constructie este acelasi, exista totusi si diferente. Diferenta majora ale acestora tine de capacitatea de ridicare – exprimata de cele mai multe ori in kilograme. De asemenea, o alta diferenta majora a elevatoarelor auto este dimensiunea. Un elevator 4 coloane trebuie sa fie echilibrat, sa poata sustine greutati ridicate. Dar in acelasi timp trebuie sa aiba capacitatea fizica pentru ca autovehiculele sa poata fi incadrate pe acesta.

Alegerea unui elevator

elevator 4 coloaneAlegerea elevatorului se face tot timpul in functie de necesitatile dumneavoastra. Daca service-ul sau vulcanizarea dumneavoastra se adreseaza categoriei de clienti cu autovehicule relativ mici si usoare (sedan, break, hatchback), nu este necesar un elevator care sa suporte greutati mai mari de 3,5 tone. In schimb, daca va adresati altor categorii de clienti, cum ar fi prestatori de servicii care ofera servicii de transport marfa. Noi oferim chiar si Piese Cutie Viteze Camion. Va asteptam cu oferte! Atunci veti avea nevoie de un elevator auto care sa sustina greutati mai mari. Dar mereu sa tineti cont de lungimea utila a platformelor de ridicare/coborare.

Orice service auto trebuie sa detina cel putin un astfel de elevator. Acesta va usura de cele mai multe ori munca operatorilor mecanici. Iar in acelasi timp vor creste productivitatea service-ului auto. Noi va recomandam o informare minutioasa si atenta inainte achizitionarii unui elevator auto. Sau, daca nu sunteti foarte priceputi, puteti apela la specialisti.

Citeste si...

Verificare Masina Brasov

Verificare Masina Brasov

Verificare Masina Brasov Un serviciu ideal de Verificare Masina Brasov este indicat. Veti vedea ca …

ITP Brasov

ITP Brasov

ITP Brasov Alegand un ITP Brasov veti lua o decizie buna. Veti constata ca un …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Ar trebui sa tineti cont de un serviciu de Reparatii Sistem …

Leave a Reply