Intretinere Gradini Brasov

Intretinere Gradini Brasov

O echipa tanara si dinamica de cunoscatori in Intretinere Gradini Brasov va ofera consultanta pentru solutionarea problemelor legate de gradinarit. Spre exemplu, analiza peisagistica, proiectare, intocmire devize si sfaturi practice pentru amenajarea si intretinerea gradinilor si a spatiilor exterioare.

Intretinere Gradini Brasov

Aveti o gradina, o terasa, o jardiniera sau un spatiu verde, iar ingrijirea acestora necesita mult timp? O echipa specializata in procedurile de Intretinere Gradini Brasov este o alegere benefica asupra timpului tau.

Intretinere Gradini BrasovIn aceast scop specialistii domeniului de Intretinere Gradini Brasov ofera sfaturi practice, care aduc un real beneficiu gradinii. Incepand cu baza vegetala, gazonul, avem in vedere procedurile demarate petru ingrijirea si conservarea acestuia. In procesul de tundere a gazonului,  nu trebuie sa taiem mai mult de o treime din inaltimea acestuia. Nerespectarea indicatilor primite de la profesionisti duce la degradarea peluzei de gazon. Daca am neglijat tunderea, atunci este recomandat sa coboram treptat inaltimea de taiere, pana ce ajungem la cea obisnuita. Tunderea prea joasa are ca efecte aparitia golurilor si deteriorarea uniformitatii gazonului, slabirea rezistentei plantelor si a ritmului de crestere.

Un alt proces de Intretinere Gradini Brasov este reprezentat de necesitatea de apa a peluzei de gazon. Udatul gazonului este o lucrare foarte importanta avand in vedere rolul complex pe care il indeplineste apa in viata plantelor. Frecventa udarilor si cantitatile de apa se efectueaza astfel incat solul sa fie mentinut hidratat pe adancimea de zece cm.

Poti incerca in trei moduri sa afli daca e momentul sa-l uzi. Spre exemplu, gauresti pamantul cu o surubelnita si observi daca intra greu sau acorzi atentie firului de iarba albastru. Nu in ultimul rand, acorda atentie urmelor de talpi; daca raman vizibile pe pamant.

Intretinere Gradini Brasov

Fiecare proces de igrijire a vegetatiei este necesar sa fie facut la recomandarea unui specialist. Modul de realizare a proceselor efectuate asupra vegetatiei sunt contorizare de necesitatea acesteia. Excesul de apă, fertilizant sau erbicid pot distruge și cel mai sanatos gazon.

You may also like

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Close