Wednesday , January 19 2022

Service Alternatoare Demaroare

Service Alternatoare Demaroare

Un autoturism poate intampina numeroase defecte. Acestea pot aparea atat la partea mecanica, cat si la cea electrica. Astfel, piese ca alternatorul sau demarorul pot fi defectati si ei. In acest caz va trebui sa apelati la un Service Alternatoare Demaroare. Dar ce sunt aceste piese sau dispozitive si la ce ajuta.

Service Alternatoare Demaroare

Alternatorul este un dispozitiv mai popular decat demarorul. Acesta se intalneste la toate tipurile de autoturisme si are un rol foarte important. Alternatorul este responsabil pentru transformarea energiei mecanice in electrica.

Astfel, alimentand consumatore de curent electric, ca computerul de bord, modulatorul radio, becurile si multe altele. Acesta este responsabil si pentru alimentarea bateriei cu curent electric. De servicii de Reparatii Alternatoare Demaroare aveti nevoie cand acesta se defecteaza. Daca acest dispozitiv nu functioneaza corect, atunci consumatoarele nu primesc curent electric intr-un mod sau volum corespunzator sau deloc.

Demarorul este si el un dispozitiv foarte important, dar acesta nu se gaseste la toate autoturismele. Fiind utilizat doar la masini cu motor cu ardere interna, motoarele electrice sau turbinele pe gaz. Rolul acestuia este de a porni motorul sau de a-l pune in functiune. Astfel, daca acesta este defect, motorul nu va mai porni sau va porni foarte greu de fiecare data.

Citeste si...

ITP Brasov

ITP Brasov

ITP Brasov Alegand un ITP Brasov veti lua o decizie buna. Veti constata ca un …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Ar trebui sa tineti cont de un serviciu de Reparatii Sistem …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Servicii de Tractari Auto Brasov Optati pentru un serviciu bun de Tractari Auto Brasov. Un …

Leave a Reply