Friday , June 21 2024

Beneficiile unor case lemn

Beneficiile unor case lemn

O casa din lemn va va apropia mai mult de natura. Aceasta poate oferi confortul de care aveti nevoie si cu siguranta va veti putea bucura de ea. Alegeti o astfel de locuinta pentru a va bucura de beneficiile pe care le aduce. In cele ce urmeaza va voi prezenta cateva beneficii ale unei case lemn.

De ce sa optati pentru case lemn?

case lemnIn primul rand, o casa din lemn va fi construita foarte repede. Din momentul in care fundatia s-a uscat, casa va putea fi ridicata in numai cateva zile. Veti vedea ca o locuinta pe o structura din lemn cu o marime de 55-60 de mp va putea ridicata in numai 5 zile.

Un alt motiv pentru care ati putea opta pentru case lemn este faptul ca sunt destul de calduroase. Fiind un material care izoleaza extrem de bine, lemnul obtine niste performante termice ridicate. De asemenea, acesta are si niste performante energetice foarte bune.

Beneficiile unei case din lemn

Optand pentru o casa din lemn, veti salva si spatiu. Peretii din lemn sunt de doua ori mai subtiri decat cei din caramida sau cei din BCA. Veti reusi astfel sa va bucurati de un spatiu mai mare. Un alt avantaj al caselor din lemn este ca acestea vor fi foarte rezistente la cutremur. Fiind un material elastic, lemnul va prelua miscarile seismice indiferent de directia de propagare. O casa din lemn va rezista fara probleme la un cutremur de pana la 8 grade pe scara Richter.

Un alt avantaj al structurii din lemn il consta pretul. O astfel de structura va fi mai ieftina decat alte structuri. Nu veti avea de platit mai mult de 20.000 de euro pentru o casa de 50-60 de mp si va veti putea bucura de o casa spatioasa.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Ar trebui sa cumpere oamenii case modulare container? Alegerea unei case modulare container poate fi …

Poarta Brasov

Poarta Brasov

Avantajele oferite de Poarta Brasov din metal O Poarta Brasov din metal este una din …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Este important sa luati in calcul aceste termopane Brasov. Veti constata ca veti …

Leave a Reply