Tabara Ski

Tabara Ski

Asigurati o dezvoltare sanatoasa a copilului dumneavoastra intr-o tabara ski pe timpul iernii. Astfel, copiii dumneavoastra vor invata un sport nou care va ajuta la dezvoltarea fizica dar si psihica. In plus, in timpul taberelor acestia isi vor face noi prieteni si vor socializa cu persoane noi.

Oferta Tabara Ski 2018

tabara skiCS Luna a format o traditie organizand in fiecare iarna cate o tabara ski in Poiana Brasov. Aceasta se desfasoara pe mai multe perioade de la inceputul lunii Ianuarie pana la sfarsitul lunii Februarie.

Astfel, dumneavoastra va puteti alege data dorita in functie de disponibilitatea dumneavoastra.

Pachetul include cazare 4 sau 5 nopti, in functie de perioada, patru mese pe zi (mic dejun, pranz, gustare si cina) si nu in ultimul rand, lectii de ski in fiecare zi. Pe langa acestea se mai adauga si echipamentul, skipass, patinoar dar si intrarea la parcul de distractii Superland.

Timpul liber la tabara de ski organizata de CS Luna

Copiii vor fi ocupati pe tot parcursul zilei, participand la multiple ateliere si activitati de cabana. In plus, se vor organiza diverse jocuri si concursuri pentru a socializa cu ceilalti participanti. Iar la finalul zilei se vor relaxa intr-o plimbare cu o sanie trasa de cai.

Companie: CS Luna

Domeniu de activitate: Sport

Web Site: Afiseaza web site http://cursuri-ski.ro

You may also like

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Close