Friday , June 21 2024

Tabara Ski

Tabara Ski

Asigurati o dezvoltare sanatoasa a copilului dumneavoastra intr-o tabara ski pe timpul iernii. Astfel, copiii dumneavoastra vor invata un sport nou care va ajuta la dezvoltarea fizica dar si psihica. In plus, in timpul taberelor acestia isi vor face noi prieteni si vor socializa cu persoane noi.

Oferte

tabara skiAm format o traditie organizand in fiecare iarna cate o tabara ski in Poiana Brasov. Aceasta se desfasoara pe mai multe perioade de la inceputul lunii Ianuarie pana la sfarsitul lunii Februarie.

Astfel, dumneavoastra va puteti alege data dorita in functie de disponibilitatea dumneavoastra.

Pachetul include cazare 4 sau 5 nopti, in functie de perioada, patru mese pe zi (mic dejun, pranz, gustare si cina) si nu in ultimul rand, lectii de ski in fiecare zi. Pe langa acestea se mai adauga si echipamentul, skipass, patinoar dar si intrarea la parcul de distractii Superland.

Timpul liber la tabara de ski

Copiii vor fi ocupati pe tot parcursul zilei, participand la multiple ateliere si activitati de cabana. In plus, se vor organiza diverse jocuri si concursuri pentru a socializa cu ceilalti participanti. Iar la finalul zilei se vor relaxa intr-o plimbare cu o sanie trasa de cai.

Citeste si...

Piscina Rasnov

Piscina Rasnov

Motive intemeiate pentru a merge la piscina Rasnov Cele mai multe persoane merg la piscina …

Fish Direct

Pat pescuit fox

Pat pescuit fox Alegand un Pat Pescuit Fox, veti lua o decizie excelenta. Un astfel …

Rulota Brasov

Rulota Brasov

Rulota Brasov Alegand o Rulota Brasov, veti lua o decizie excelenta. Aceasta va sti ce …

Leave a Reply