Friday , June 21 2024

Naste usor si fara griji

Naste usor si fara griji

Pentru a putea sa ii oferi bebelusului tau cel mai bun start, atat din punct de vedere fizic cat si emotional, este important sa fii informat. Mai mult decat atat, trebuie sa detii informatii corecte, adaptate la standardele medicale si la nevoile copilului.

Mintea ta este un instrument puternic atunci cand vine vorba de a controla frica si reactiile propriului corp. Acest lucru este extrem de util cand vine vorba de travaliu.

Pentru a naste usor, ai nevoie sa dobandesti aceasta deprindere.

Cum te poti pregati pentru a naste mai usor

naste usorMintea noastra joaca un rol important atunci cand vine vorba de a controla reactia fizica la durere, stres si frica. Exista diverse modalitati prin care poti sa faci fata durerii si panicii din timpul travaliului. Desigur, acestea presupun multa practica. Cu cat incepi mai repede, cu atat mai bine. Pentru a te bucura de experienta sarcinii, te invitam impreuna cu partenerul de viata sa participi la cursuri. La finalul acestuia, vei fi mult mai pregatita de intalnirea ta cu viitorul copil.

In cadrul cursului vei afla multe informatii referitoare si la ingrijirea bebelusului dupa nastere. Cursul este special conceput, fondatoare a conceptului Renasterea. Aceasta are o experienta indelungata din domeniu, oferind informatii relevante si de actualitate pentru viitoarele mamici. Aceste tehnici iti vor fi utile si in alte aspecte ale vietii tale. Ele te vor ajuta sa te relaxezi cand alaptezi si sa iti mentii calmul in momentele dificile ale vietii de parinte. Vei fi mai pregatita pentru a naste usor si a-ti diminua ingrijorarile legate de acest proces.

Parteneriate cu medici renumiti din Constanta, Bucuresti, Sibiu si Timisoara. Toti acestia sunt obstetricieni foarte priceputi, fiind deschisi sugestiilor pacientilor. Puteti sa apelati la acestia cu incredere si sa le adresati cererile si dorintele dumneavoastra. Indiferent daca doriti o nastere naturala sau una in bazinul cu apa, acestia va vor oferi tot sprijinul de care aveti nevoie.

 

Citeste si...

Endocrinologie Brasov

Endocrinologie Brasov

Endocrinologie Brasov – Ce este endocrinologia? Daca sunteti in cautareau nei clinici de Endocrinologie Brasov, …

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov Alegeti serviciile oferite de un Ortodont Brrasov. Acesta va va pune la dispozitie …

Chirurgie Dentara Brasov

Chirurgie Dentara Brasov

Chirurgie Dentara Brasov Alegeti un serviciu bun de Chirurgie Dentara Brasov. Veti constata ca un …

Leave a Reply